here ur number

stalky

Tuesday, December 20, 2011

cosmo punye pasal ! !

hey babe . actually bende nie da lama . p aq baru nak mengarang pasal nie  . lepas final exam ari tu . kami pegy cosmo . alar yang kat time square tu . sape kami? . zati n bf nye  . aq lupe lak name bf dye . dila, my hubby syahir n me . pegy sane sebab zati yang ajak . so kteorang pom pegy la maen kat c2 . tu ntah kali ke bape ntah aq masuk . p tu first time tuk zati n dila . aq ngn hubby pom kene an la dorang  . xnak la cite panjang . tengok je picture2 kat bawah k


nie la zati . bff aq dari skola . she beautiful 


awal2 sampai terus maen yang pusing2 cam 360 darjah tu . tengok la muke dila yang pucat . kesian kau nok


my hubby . sempat lagi kami posing sementare tunggu pening dila hilang


nie kapel yang xdapat dipisahkan . tu la bf zati . aq panggil dye si contact lens . sebab dye suke pakai lens . opps sorry fren, candid picture u all


dila n my hubby . even pening2 lalat . dila nak jugak posing


kami kawan baek 


dye memang larat angkat si buncet nie


last picture b4 kami pulang ke tempat asal . posing depan castle 

im done here :)

p/s : sorry kawan . aq da wat korang pening maen bende2 pelik kat c2










sri-syafiqah.blogspot. Powered by Blogger.